fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.no"Alle" på internett krangler om hvem som har skylden for denne ulykken....

«Alle» på internett krangler om hvem som har skylden for denne ulykken. Bilen eller syklisten, hva mener du?

sykkel2

«Alle» på internett er uenige etter at en video av en kollisjon mellom en taxi og en syklist i London er blitt langt ut på Youtube. Videoen viser at syklisten kommer bakfra og kjører inn i taxien, eller eventuelt at taxien kjører på den. Diskusjonen går nå høylytt, og saken sammenlignes med kjolesaken som gikk viralt for ett års tid siden, der ingen kunne bestemme seg for hvilken farge kjolen hadde. Men i alle fall. Videoen ligger tilgjengelig på neste side. Se den og skriv din mening i kommentarfeltet, for dette må vi komme til bunns i.

Gå til neste side for å se filmen og avgjøre hvem som har skylden!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær