søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noDette trikset vil fjerne frost fra frontruten på få sekunder. Du har...

Dette trikset vil fjerne frost fra frontruten på få sekunder. Du har skrapet bilvinduet for siste gang!

frost

Det er den tiden på året der man kommer ut om morgenen og finner frontruten dekket med is. Man har dårlig tid og det er ørten minusgrader og likevel må man stå og skrape bilvinduet i flere minutter før det går an å kjøre. Men nå har noen kommet på en god ide som gjør at man slipper dette problemet mer. Denne løsningen gjør at man på få sekunder kan fjerne all is, og den kommer heller ikke tilbake etter man begynner å kjøre. Så dette fungerer faktisk.

Dette må alle ha liggende i bilen, så enkelt er det bare. Gå til neste side for å få se hvordan du slipper å skrape bilvinduet noen gang mer!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær