onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noHele verden tror nordmenn er gale etter å ha sett isbaderen Apetor...

Hele verden tror nordmenn er gale etter å ha sett isbaderen Apetor drikke vodka og gå på skøyter i trusa!

apetor

Video-bloggeren Apetor fra Sandefjord har bygget seg opp en stor fanskare på Youtube, og flere titalls millioner personer har sett de totalt sinnsvake og meningsløse stuntene hans. Først og fremst handler det om å gå på skøyter mens han drikker vodka og faller ut i det iskalde vannet. At denne mannen lever fortsatt er et under. Når tilfeldighetene har villet det slik at han til nå ikke har druknet, så er det rart at han ikke har strøket med på grunn av skrumplever. Men for alle del, vi er glade for at han fortsatt er ved god helse, for videoene er i verdensklasse!

Folk i utlandet som har sett disse videoene tror nå at alle nordmenn er like sinnsyke som denne mannen. Det er for så vidt god norgesreklame. Men å lese kommentarfeltene på Youtube-kanalen hans er underholdning nok i seg selv.

Gå til neste side for å se et utvalg av videoer av det som åpenbart er Norges med ekstreme Vlogger!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær