onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noHvilken av disse to oransje prikkene er størst? Ikke lett å bli...

Hvilken av disse to oransje prikkene er størst? Ikke lett å bli enig med verken seg selv eller andre….

prikk2

Da er krangelen i gang igjen. Og denne er ganske vrien. Dette bildet har to oransje prikker eller sirkler. Og folk klarer ikke å bli enige om disse prikkene er like store eller om den ene er større enn den andre. Ut fra hva du ser og hvordan du oppfatter størrelsesforholdet så sier det noe om hvor gammel du er. Så husk hvordan du oppfatter dette og se hvordan resultatet skal tolkes på neste side. Er den ene større enn den andre?

Gå til neste side for å få vite hvordan alderen påvirker hvordan du oppfatter størrelsen på disse to oransje prikkene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær