onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noMacaulay Culkin fra "Hjemme Alene" filmene har laget en oppfølger basert på...

Macaulay Culkin fra «Hjemme Alene» filmene har laget en oppfølger basert på sin nåværende livsstil!

hjemme2

Vi ser han hver jul og han er blitt en fast tradisjon for å komme i stemning inn mot høytiden. Macaulay Culkin var den søte åtteåringen som lurte skurkene trill rundt da foreldrene reiste fra han i julen. Siden den gang har derimot Culkin ligget lavt i terrenget, men han har etter det media melder brukt enorme mengder dop og har tidvis vært regelrett på kjøret. Så den litt eldre hippie-varianten av Culkin framstår med litt andre egenskaper enn den vi alle kjenner så godt. Men hva ville skje om noen prøvde å robbe huset hans nå mens Culkin var høy på dop? Det kan du faktisk få svar på i den nye oppfølgeren han har laget på privaten. Den ligger nå på youtube og er hysterisk morsom. Så lenge du ikke prøver å rane han da…

Gå til neste side for å se Macaulay Culkins oppfølger av «Hjemme Alene». Kan ikke garantere julestemning, men et totalt annerledes perspektiv vil du få. Litt rolig start på filmen. Men tro meg, det tar seg opp!

Gå til neste side for å se Macaulay Culkins oppfølger av «Hjemme Alene»!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær