lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noMistenkte at kona var utro. Skygget henne ved hjelp av drone. Men...

Mistenkte at kona var utro. Skygget henne ved hjelp av drone. Men hva fant han ut?

drone

En mann i USA mistenkte at kona han hadde vært gift med i 18 år var utro bak hans rygg. Etter å ha sjekket mobiltelefonen hennes og meldingene på Facebook uten å finne noe, så bestemte han seg for å gå hardere til verks. Han kjøpte seg en drone med kamera og god rekkevidde og bestemte seg for å skygge henne hver gang hun gikk ut av huset. Og det gikk ikke lenge før han oppdaget at ting ikke var helt slik som de skulle være.

Hva tror du han fant ut?
Mannen med dronen fant ut det han fryktet mest. Kona sa at hun skulle på jobb, men det viste seg at hun i stedet reiste en helt annen vei og ble plukket opp av en mann i en svart bil. Dette endte rett og slett i skilsmisse. Så om du mistenker noe så er tydeligvis drone tingen.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær