onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noHusker du "Tan mum"? Slik ser hun ut fem år etter dette...

Husker du «Tan mum»? Slik ser hun ut fem år etter dette bildet ble tatt….

tanmum

Husker du Tan Mum? Hun ble verdenskjent på grunn av at hun ble i overkant avhengig av solarium og det å se brun ut. Det hele gikk litt over styr, og til slutt ble barnevernet også koblet inn ettersom datteren kom solbrent på skolen. Tan Mum opplyste at hun aldri kom til å slutte med å ta solarium, og at hun hadde planer om å fortsette som vanlig ettersom hun så så mye bedre ut enn alle andre når hun var brun og pen. Og at hun ble veldig pen av dette er vi jo alle enige om..så dette må vel være et eksempel til etterfølgelse eller?

Det får du svar på om du går til neste side. Da kan du se hvordan denne sprø dama ser ut i dag, fem år etter.

Hvor mye rynker får man av å ta så mye sol at man ser helt svart ut? Det er egentlig litt vanskelig å se, ettersom hun var så svart at det var vanskelig å se hvor mye rynker hun hadde. Men nå har hun faktisk ombestemt seg, og tar bare sol en gang i uken. Da ser hun slik ut som på filmen under. Hør henne fortelle om sitt nye liv.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær