onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDisse husene er garantert trygge når zombiene kommer! Noen som bør flytte...

Disse husene er garantert trygge når zombiene kommer! Noen som bør flytte hit?

tryggehus

I USA har salget av underjordiske bunkere skutt i taket etter presidentvalget. Om det er Donald Trump som har sørget for denne effekten eller om det var fordi alle ventet at Hillary skulle vinne, skal vi ikke uttale oss om. Men det ingen tvil at i USA er det en stor frykt i enkelte miljøet for at samfunnet som vi kjenner det skal kollapse. Og den såkalte prepper-bevegelsen der man forbereder seg på katastrofer er voksene. Og på neste side kan du se bilder fra hus og eiendommer som kan stå i mot både angrep av zombier eller sinte folkemengder. Det er regelrett umulig å bryte seg inn i disse husene, og det hele er ganske fascinerende.

På disse eiendommene er du sikker om en stor katastrofe skulle skje. Det er det ingen tvil om. Man vet jo aldri når noe skulle skje, så det er best å være på den trygge siden. Kunne du tenkt deg å bo i dette huset?

https://www.youtube.com/watch?v=Gga0U5Kw5ks

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær