søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noMann hadde 26 kakerlakker i øret etter at det hadde blitt lagt...

Mann hadde 26 kakerlakker i øret etter at det hadde blitt lagt egg der to uker i forveien. Se operasjonen.

kakerlakk

En mann i USA begynte å høre merkelige lyder inne fra sitt eget øre. Og han merket at noe kravlet rundt der inne. Da han stakk inn en finger følte han at han skviset noe. Da han fikk en kompis til å lyse inn i øregangen så han derimot ingenting. Men dagen etter mente mannen at noe helt åpenbart måtte være feil, og han kontaktet da lege. Da legen undersøkte øret så han at det var mye galt og sendte mannen direkte til operasjon eller rensing av ørene på sykehus. Og det du får se i filmen ligner ingenting du tidligere har sett. Det må være noe av det verste som har kommet av slike videoer noen gang. Tenk å ha 26 kakerlakker inne i øret. Følelsen og tanken på det i seg selv er jo nok til å gjøre en person gal. Det å oppleve det er jo så traumatisk som det kan bli.

Se en av årets ekleste videoer ved å gå til neste side.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær