onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noHun jobber som supermodell og tjener mye mer enn deg! Hvordan får...

Hun jobber som supermodell og tjener mye mer enn deg! Hvordan får hun folk til å elske henne?

supermodell

Monica ( 28 ) har hele 20 000 dedikterte medlemmer i fanklubben sin, og hun har som mål å bli 500 kg. Nå er hun i overkant av 300 kg. Men hun har en kjæreste som støtter henne i tykt og tynt og hjelper henne med å få i seg nok mat slik hun holder vekten oppe og kan nå sine mål. Slik situasjonen er nå, så har hun en god inntekt og lever av kroppen sin på heltid. Men hun mener at dersom hun klarer å gå opp i vekt, så vil oppdragene i modellverdenen komme på løpende bånd. Slik hun er nå, så er hun for tynn og spinkel.

Monica har en stor fanskare og lever godt av modelljobben. Og hun tror at til større hun blir til større blir mulighetene for å gjøre det bra in the big League. Vi ønsker henne lykke til og håper hun lykkes!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær