mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noLeonardo Dicaprio stusser ikke uansett hvem som sitter ved siden av når...

Leonardo Dicaprio stusser ikke uansett hvem som sitter ved siden av når kiss-cameraet fokuserer på han!

leon

Under 2016 BAFTA award show ble det arrangert kiss-cam og da må alle som blir filmet sammen av kameraet kysse. Så enkelt er det bare. Og enkelte var heldigere med partneren enn mange andre. Leonardo Dicaprio ble filmet sammen med den aldrende skuespilleren Maggie Smith, og han skuffer ikke. Sjarmøren kjørte løpet, og sjarmerte hele salen og tv-publikummet. Ellers er det mye annet forskjellig som skjer når kiss-cam forflytter seg rundt i salen. Det er ikke akkurat etablerte par som blir satt sammen!

Gå til neste side for se denne morsomme og unike filmen av Leonardo Dicaprio og de andre skuespillerne i full utfoldelse!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær