onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noMann i femtiårene gift med dame på 25 år, og fersket med...

Mann i femtiårene gift med dame på 25 år, og fersket med elskerinne på 23 år. Krangelen mellom de to elskerinnene er episk!

panser

Tilskuerne til denne litt spesielle situasjonen fikk all den underholdningen de kunne håpe på da en mann sent i femtiårene ble fersket av sin 25 år gamle kone med en elskerinne på 23 år. Hans kone tok ikke det at ektemannen var på date så veldig bra, så hun satte seg på panseret og nektet å flytte seg. Med dette umuliggjorde hun at daten kunne fortsette. Tilskuerne som ser på og som vi hører prate på videoen er blandet i sin vurdering av situasjonen. Noen roper «din gamle gris» til mannen, og andre sier han må ha veldig mye penger som klarer å skaffe to slike pene damer når han selv ser slik ut. Men hvem vet, kanskje har han en fantastisk personlighet. Det som skjer på slutten av videoen litt spesielt, ettersom en av de to damene faktisk må gjøre noe litt uvanlig for å avklare den ganske flaue situasjonen.

Gå til neste side for å se hva som skjer med den gamle grisen og de to pene damene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær