onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noPrison Break skuespiller rørt over tilbakemeldingene og takker fansen etter den tøffe...

Prison Break skuespiller rørt over tilbakemeldingene og takker fansen etter den tøffe tiden med mobbingen!

mobbet

Wentworth Miller fra Prison Break serien ble et sexsymbol over natten da han var på tv med fengselstatoveringer og bar overkropp hver uke. Men på grunn av depresjoner og psykisk lidelse så trakk han seg tilbake fra søkelyset. Og ingen har vel hørt noe om han før bildet der han hadde gått litt opp i vekt kom online. Dette medførte mye hets, og skuespilleren gikk hardt ut mot mobberne. Dette fikk han enorm støtte for, og han viser nå sin enorme takknemlighet til fansen som støttet han denne tunge tiden.

Gå til neste side for å se den rørende takketalen han har skrevet til fansen som støttet han under mobbingen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær