onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noDet er en flokk med over 500 store dyr på dette bildet....

Det er en flokk med over 500 store dyr på dette bildet. Klarer du å se de?

På dette bildet skjuler det seg over 500 store dyr. Dyr som du til vanlig ser på lang avstand. Klarer du å se de? sau Du klarer ikke å se de ennå? Hva om vi zoomer inn litt, blir det bedre da? sau2 Greit, men nå må du vel begynne å se konturene av noe vel? sau3 Fortsatt litt usikker? Da bør du klare det etter å ha sett dette bildet: sau4 Da skal du få fasiten. Mange tror sauer er dumme dyr. Men når alt kommer til alt så er de i alle fall gode på kamuflasje. Når fem hundre dyr klarer å gjemme seg så godt som dette, så er det en grunn til at rasen har overlevd så lenge til tross for at de verken springer fort eller lager lite lyd. Her ser du i alle fall tydelig flokken: sau5

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær