fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noHadde århundrets fest, våknet opp på et gamlehjem. Kjenner du noen med...

Hadde århundrets fest, våknet opp på et gamlehjem. Kjenner du noen med fyllenerver etter julen?

nyttårsfeiring

Denne fyren hadde en ganske heftig nyttårsfeiring på i et lite forsted utenfor London. Han våknet opp 1.nyttårsdag på et helt ukjent sted og klarte ikke å komme seg ut derfra. Så da valgte han å bruke tiden på å legge ut bilder og meldinger på twitter om sin situasjon. Etter hvert ble han edru nok til å forstå at han faktisk kunne gå ut et vindu selv om dørene var låst. Ikke så dumt tenkt det. Og det er absolutt noe å anbefale for andre som kommer i samme situasjon.

Men da han kom seg ut av bygget som han hadde overnattet i, så dukket det opp et problem han ikke hadde tenkt på. Gå til neste side for å få vite hva han ikke hadde tenkt over og se bildene og twitter-meldingene han postet mens han var innestengt.

Gå til neste side for å få vite hva han ikke hadde tenkt over og se twitter-meldingene!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær