Han er glad for å ha vunnet en måned med en russisk voksenfilm-stjerne. Noen som bør melde seg på til neste år?

I forbindelse med at Ruslan vant den flotte og hotte premien, så har det dukket opp et par problemstillinger. Det første problemet er moren, som ikke synes det er greit at sønnen skal tilbringe en måned på hotell med en voksenfilm-modell. Hun deler ikke sønnens entusiasme for å si det mildt. Premien kan i følge reglementet overdras til et nært familiemedlem. Men moren var heller ikke så veldig sugen på at ektemannen skulle ta over for sønnen. Så det virker å være uaktuelt. Moren har følgende å si om konkurransen.
– Jeg ønsker ikke å la en slik person ha ansvar for min sønn en hel måned. Han må gå på skole og studere. Siste ord er ikke sagt i denne saken, forteller hun. Men Ruslan sier han bare kommer til å dra og at moren kan ikke stoppe han.

Etter at saken har kommet i avisene, så har det kommet frem en tilleggsopplysning. Nemlig at Ruslan kanskje ikke har fylt seksten år enda. Og det kan sette kjepper i hjulet for den unge gutten. Dette er nå under etterforskning av de som arrangerer konkurransen. Men selv guttens mor har bekreftet alderen, så vi regner med at ting ordner seg for den unge og virile gutten. Og vi håper han får en fin måned på hotell.

vinner3