mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noHan er glad for å ha vunnet en måned med en russisk...

Han er glad for å ha vunnet en måned med en russisk voksenfilm-stjerne. Noen som bør melde seg på til neste år?

vinner2

Ruslan Schedrin er seksten år. Og han har nettopp vunnet en måned på hotell med en russisk voksenfilm-stjerne. Etter å ha surfet på websider han strengt talt ikke er gammel nok til å besøke, så kom han over en konkurranse der førstepremien var en måned med Ekaterina Makarova. Hun er mellom de største stjernene i den russiske bransjen for filmer i denne kategorien.

Det er vel en underdrivelse å si at sekstenåringen gleder seg. Ekaterina Makarova ble i et intervju nylig spurt om hun kom til å ha samkvem med Ruslan. Til det sa hun «Jeg er i utgangpunktet ikke forpliktet til det, men livet er slik livet er, så det er slett ikke usannsynlig». Og det er jo bra for Ruslan som nå har veldig mange misunnelige klassekamerater.

Det er i utgangspunktet ikke noe som kan hindre gutten i å innkassere premien. Og han har alle intensjoner om å gjøre det. Men det er et par praktiske ting som må avklares først. Og dette er historien som bare gir og gir, selv når du tror det ikke er mer å skrive om.

Gå til neste side for se hva som er utfordringen Ruslan må forsere for å komme til sengs med Ekaterina Makarova. Han er klar for å gjøre hva som helst for å få det til!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær