lørdag, juni 15, 2024
Hjemindymedia.noDama hans blir nesten truffet av et lynnedslag. Reaksjonen til mannen er...

Dama hans blir nesten truffet av et lynnedslag. Reaksjonen til mannen er noe av det sprøeste….

lyn

Dette paret løpet sammen ned mot sjøen. Det er litt regn i lufta, men ikke noe dramatisk mye. Jenta springer litt raskere enn mannen, og får etter hvert et ganske betydelig forsprang. Han roper at hun må vente, men hun bryr seg ikke og løper videre mens hun ler og småmobber han fordi han er treig. Så skjer det noe sykt. Et gigantisk lyn slår ned noen meter i fra der jenta står. Og reaksjonen til mannen er noe av det sykeste du kommer til å observere de nærmeste dagene og ukene..for å si det mildt.

Gå til neste side for å se hva som skjer da lynnedslaget nesten treffer jenta.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær