søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noDette huset er kåret til årets bolig i 2015. Og det er...

Dette huset er kåret til årets bolig i 2015. Og det er ikke uten grunn. Når du ser bildene forstår du hvorfor.

åretshus

Huset som netttopp har fått den prestisjefulle prisen ligger på Rothschild’s estate på Waddesdon Manor i Buckinghamshire. Det er 600 kvadratmeter og har en pris på i overkant av 20 millioner kroner. Og til den slik kostnadsramme bør det vel også blir fint. Selve utsiden er dekket med flintstein, og er med på å gi det et unikt uttrykk i landskapet, og sikkert også øke prisen betraktelig. Ellers har det moderne arkitektur som passer inn i det spesielle landskapet. Legg til takterrasse og alle teknologiske fasiliteter i tillegg, så er dette grunnlaget for den prestisjefulle prisen.

Ser ut som en fantastisk plass å bo. Kunne du tenke deg å flytte inn i dette huset?

åretshus2

åretshus3

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær