onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noNaturen og landskapet er fantastisk. Men bare vent til du innser hva...

Naturen og landskapet er fantastisk. Men bare vent til du innser hva som foregår på bildet?

line

Castle Valley i Utah er en unik plass på jorden. Med steinformasjoner og et landskap som er helt unikt. Flere tusen besøker dette stedet hvert år. Theo Sanson var ikke fornøyd med å stå på bakken å se på toppene. Han valgte å balansere på slakk line 500 meter over bakken. I en slik høyde er det alltid vind, og som du ser er det snø på bakken. Vinterstid er det alltid vanskelige forhold, men det er desto vakrere. Denne fantastiske videoen er noe av det bedre vi har publisert på siden vår i år. Så håper dere tar dere tid til å se den.

Videoen av Theo og det vakre landskapet får du se på neste side.

Gå til neste side for å se videoen av det utrolige stuntet og det fantastiske landskapet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær