lørdag, mars 2, 2024
Hjemindymedia.noHan valgte å flytte inn i et hus kjent for å være...

Han valgte å flytte inn i et hus kjent for å være hjemsøkt av et poltergeist. Nå frykter han for sitt eget liv!

ghost2

Micky Rawlings kom over huset i forbindelse med en tv-dokumentar han laget, og ble veldig fasinert. Årsaken var at det huset var kjent for å huse et poltergeist, et aggressivt spøkelse som faktisk klorer og biter de om oppholder seg i bygget. Som de fleste andre så var han skeptisk og lette etter en naturlig forklaring på fenomenet. Så han endet opp med å kjøpe huset og flyttet inn. Men han var nok ikke helt forberedt på det som faktisk ventet han. Skeptikeren er nå blitt en troende, og han forteller nå om sine helt sykt skremmende og konkrete opplevelser med sin samboer poltergeistet.

Huset er ellers kalt «The Cage» og ble brukt til avretting av fanger på 1500-tallet. Mellom annet ble tretten hekser hengt her i 1582.

For å få vite hva han har opplevd i de månedene han har bodd der, så gå til neste side!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær