onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDet denne fyren tjener på å se ut som Hangover-Alan er helt...

Det denne fyren tjener på å se ut som Hangover-Alan er helt latterlig mye. Hvordan er det mulig?

alan

Thaddeus Kalinoski ligner litt på Alan i Hangover-filmene. Det har han utnyttet maks. Nå jobber han som lookalike, og jobben hans er å ligne mest mulig på denne karakteren. Ikke nødvendigvis en lett jobb, ettersom dette er en av de særeste personene i filmene. Men her handler det mest om utseende og da er litt mer opp til naturtalentet å avgjøre om man lykkes eller ikke. Og han er ganske lik. Legger du en baby i veske på magen, så er det i alle fall ingen tvil.

Jobben hans består hovedsakelig av å møte opp på fester og mingle med gjestene og late som han er Alan fra Hangover-filmene. Så enkelt og så vanskelig er det. Mye pene damer og mange selfies må man rekne med i dette yrket. Men det Thaddeus faktisk tjener på denne jobben er i grunnen morsommere enn alle filmene til sammen.

For å få vite årslønnen hans og se videoen av festene han er på og hva jobben innbærer, så gå til neste side.

Gå til neste side for å se lønnen og video fra jobben hans!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær