mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noDette hotellet skremmer livet av folk. Og ser du nærmere på bildet...

Dette hotellet skremmer livet av folk. Og ser du nærmere på bildet så forstår du sikkert hvorfor.

hotell

Langs landeveien i USA er det flere hotell med tragiske historier og merkelige tradisjoner. Hotellet på bildet er ett av de. Om du ser godt på bildet så ser du hvorfor dette er kåret til det skumleste hotellet i landet. På dette stedet har det skjedd forferdelig ting, og eierne har valgt å gjøre det til en attraksjon heller enn å dekke over grusomhetene. Av og til er det kanskje like greit å anerkjenne historien og det som har skjedd som å dekke over det.

Klarer du å se hva som har skjedd? Om ikke så får du et større bilde på neste side. Der får du også neste historie om et hotell som samler på noe som trolig ingen andre i verden vil ha noe med å gjøre.

Gå til neste side for å se hva som har skjedd på hotellet og se samlingen til Roy`s hotel i samme slengen!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær