søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noHar fanget et spøkelse av et lite barn på film. Kan dette...

Har fanget et spøkelse av et lite barn på film. Kan dette virkelig være ekte?

spøkelsebarn

En mann i Japan har via et skjult kamera filmet et spøkelse av et lite barn. Videoen er periodevis forholdsvis tydelig, og man kan klart se konturene av et barn som går gjennom rommet. Dette er faktisk veldig creepy, rett og slett. Videoen har vakt stor oppstandelse i Japan, der det er en egen kultur og en stor respekt for slike vesen. Barnespøkelset har fått navnet Zashikiwarshi i media, og saken er omtalt flere steder.

For alt vi vet kan dette være arrangert og at han som har laget filmen har lurt hele Japan og er i ferd med å ta resten av verden med storm også. Men filmen viser jo faktisk det den viser, så det er slett ikke lett å bli klok på.

Gjør opp din egen mening, gå til neste side for å se videoen.

Gå til neste side for å se videoen av barnespøkelset!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær