mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noHar du noen gang lurt på hva som skjer om du har...

Har du noen gang lurt på hva som skjer om du har pepperspray på toalettpapiret? Nå trenger du ikke lure lenger…

pepperspray

Filmer av par som kjører viral pranks på hverandre har det gått inflasjon i for lenge siden. Men ingenting er bedre enn når «spøken» går mye bedre enn hva man kunne forvente og medfører både ekte smerte og lidelse. Denne jenta hadde blitt utsatt for en spøk av kjæresten en tid i forveien. Men den gikk ikke så bra at vi gidder å vise den. Derimot ble hevnen hennes en kjempesuksess, i alle fall ut fra kommentarene på youtube. Om de er sammen fortsatt vet vi ikke, men det er lite trolig.

Gå til neste side for å se hva som skjer når du får pepperspray på toalettpapiret!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær