onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noI denne fiskekonkurransen må man ha 1.5 i promille for å delta....

I denne fiskekonkurransen må man ha 1.5 i promille for å delta. Kjenner du noen som liker å fiske?

fiskekonk

Fiskekonkurranser er gøy for hele familien. Men ikke alle slike konkurranser er tilpasset alle aldersgrupper. Denne er fra et eller annet land i Øst-Europa er i en litt annen kategori. Regelen her er du minimum må ha 1.5 i promille. Og det gjør hele greiene veldig underholdende. Folk tipper av stolene, de spyr og de faller i vannet. Og det er vanlig med en slåsskamp eller to. Til nå er det fanget dårlig med fisk, og lista ligger ikke høyt for å vinne. Trolig blir det servert nappsuppe til de som holder ut hele konkurransetiden.

Men videoen fra dette arrangementet er hysterisk bra. Gå til neste side for å se reportasjen fra denne unike fiskekonkurranse. Kjenner du noen som liker å fiske?

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær