onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDen fulle jenta gikk fullstendig berserk da hun skulle ta en uber-bil...

Den fulle jenta gikk fullstendig berserk da hun skulle ta en uber-bil hjem. Dette går ikke an å dikte opp for å si det slik..

uber

Denne jenta hadde tydeligvis en hard kveld ute på byen. Og hun valgte å ta det ut på en tilfeldig uber-sjåfør som var så uheldig å ta henne på i bilen. Av en eller grunn var hun veldig sint, og sparket inn dører på bilen og kastet alt som var inne i bilen ut på gaten. Det viser seg i ettertid at hun er utdannet nevrolog, men det spørs om det var noen nervebaner i hjernen som var blokkerte av alkohol denne kvelden. For oppførselen er episk, og ikke i en god forstand. Bare for å toppe hele greiene så prøver hun å stjele bilen også..

Gå til neste side for å se denne forholdsvis episke videoen av denne sprøe jenta!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær