onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noSlik fjerner du alle Kardashians fra newsfeeden din og livet ditt for...

Slik fjerner du alle Kardashians fra newsfeeden din og livet ditt for alltid!

kardash

Slik livet er blitt så er det nå umulig å slå på tv`en eller datamaskinen uten å måtte lese et eller annet vås om the Kardashians. De intelligente og smarte av oss er begynt å bli ganske trøtte av denne familien og deres unike oppmerksomhetssyke. De har av en eller annen grunn tatt over verden, og det er på tide av vi slår tilbake. Heldigvis er det nå kommet en app som kan fjerne denne familien fra alle media for alltid. Veldig greit for de som har fått nok av bilder, meningsløse historier og hjemmevideoer av ymse slag.

Du har to alternativer slik situasjonen er nå. The Kardashian Filter er et tillegg til nettleseren som du kan ha på din datamaskin. Og The KardBlock fikser alt på mobilen din. Dette er rett og slett essensielle teknologiske hjelpemidler i dagens medieverden. Så ikke kast bort mer tid. Last ned nå.
kardash2

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær