onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noWill Ferrell og Mark Wahlberg fornærmer hverandre i fire minutter live og...

Will Ferrell og Mark Wahlberg fornærmer hverandre i fire minutter live og usensurert. HAHAHAHAHA!

fornærme

På en eller annen måte har BBC Radio klart å få både Mark Wahlberg og Will Ferrell i studio samtidig for et intervju. Men det går ikke helt som ventet. I løpet av sendingen blir det arrangert en duell der de skal finne ut hvem som er den mest morsomme. Og det hele tar bare helt av. Fornærmelsene hagler. Og det er ikke lett for noen av de å kontre på de mange og fantasifulle utspillene fra hver av superkjendisene. Men en ting skal sies. Det er jammen ikke lett å vinne når du har vært med i New Kids On The Block.

Gå til neste side for å se den hysteriske duellen mellom Walhberg og Ferrell!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær