mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne politihunden kan klatre opp rette vegger og komme seg inn vinduer....

Denne politihunden kan klatre opp rette vegger og komme seg inn vinduer. Og den kan alt om våpen. Vanvittig!

hundgal

Møt Ace, en tre år gammel pitbull som kan mye mer enn de fleste. Dette inkluderer klatre opp rette betongvegger og komme seg inn i bygningen gjennom vinduer. Den kan også å identifisere forskjellige våpentyper og kan avvæpne eieren kjapt og enkelt. Den er rett og slett politiets beste venn i kritiske situasjoner. Hunden er beintøff og dette er ikke en type å legge seg ut med. Og prøver du å gjemme deg i et tre, så kommer Ace opp og henter deg. Se den sinnsyke videoen på neste side. Der får du se denne fantastiske hunden i action, og du kommer garantert til å bli imponert.

Gå til neste side for å se Ace klatre opp strake vegger og inn vinduer!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær