mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noMann med blekkspruthender gjør oppvaskmaskin totalt unødvendig. Hvordan får han det til?

Mann med blekkspruthender gjør oppvaskmaskin totalt unødvendig. Hvordan får han det til?

oppvask

Uten rene fat er det ikke lett å drive restaurant. Og den restauranten som har ansatt denne karen har gjort et kupp. Det er slik at man lærer jobben sin bedre og bedre for hver dag, og opparbeider seg egne teknikker. Men hvordan han har lært seg dette er ikke godt å vite. Teknikken er tidligere ikke sett, og han gjør oppvaskmaskinen totalt unødig og bortkastet bruk av tid.

For å se den unike teknikken som verdens første menneskelige oppvaskmaskin har lært seg, så gå til neste side. Der får du se en kort video som vil få deg til å måpe av en mellomting av begeistring og forundring.

Gå til neste side for å se verdens første menneskelige oppvaskmaskin!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær