søndag, juni 23, 2024
Hjemindymedia.noKjenner du noen som produserer nok gass til å få til dette?

Kjenner du noen som produserer nok gass til å få til dette?

promp

Norge er en stor nasjon innen olje og gass. Men selv ikke plattformene på Ekkofisk ( eller hva det nå heter ) kan konkurrere med denne karen. Dette må være rekord, og det må ha gått med noen liter ertesuppe i forkant for å bygge opp til en slik produksjon. Når en person klarer dette, så bør man kanskje være glad for at man ikke kjenner vedkommende. Men kanskje kjenner du noen som er på samme nivå? Det er uansett ganske sensasjonelt og ha en mage som hater omgivelsene like mye som her.

Vi har hørt at kyr er med på å fremskynde den globale oppvarmingen på grunn av gassproduksjonen. Men det spørs om man kanskje bør redusere antallet mennesker også mens man først er i gang..

Du finner klippet litt ut i filmen. Vi bør kanskje være glade vi ikke kjenner denne karen. Jeg ville i alle fall ikke like å være i samme rom som han. Kjenner du noen som kan levere kvalitet på samme nivå som han her?

https://www.youtube.com/watch?v=EaZpjpWLtfg

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær