onsdag, juli 24, 2024
Hjemindymedia.noHva er det denne mannen vil? Står utenfor studenthjem hver natt og...

Hva er det denne mannen vil? Står utenfor studenthjem hver natt og nå er folk livredde!

klovn2

Ved Carroll University in Wisconsin har studentene begynt å få totalt panikk. I flere netter har området blitt herjet med av en klovn. Problemet er at han ikke sjonglerer eller gjør morsomme triks. Han bare står utenfor studenthjemmene og glor. Inn mellom prøver han også å få folk til å slippe han inn. Til nå har han klart å unngå politiet. Og det har gjort at studentene og lærere er blitt livredde. I disse dager kan menn i kostymer som oppfører seg merkelig bety så mangt. Så det er forståelig.

Nå koker det på sosiale medier. Twittermeldingene hagler hver gang noen ser mannen, og at han fortsatt går fri er helt sykt mener mange. Men nå har flere begynt å filme klovnen. Og en film er blitt lagt ut på nett. Og den er rimelig creepy for å si det slik.

For å se filmen av denne syke fyren, gå til neste side. Der får du også se twittermeldingene som florerer.

Gå til neste side for å se galskapen i levende live!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær