onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDen unge gutten med Downs syndrom jubler av glede. Når du får...

Den unge gutten med Downs syndrom jubler av glede. Når du får vite grunnen vil du bli glad du også!

downsjobb

Ben Sunderman fra Texas i USA har Downs syndrom og har på grunn av dette ikke fått alle muligheter alle andre tar som en selvfølge. Gutten er 19 år, og har ambisjoner og ønsker for livet. Han har satt seg tre mål for hva han ønsker å oppnå før han blir 21 år. Videoen viser reaksjonen hans da han får beskjed om at han har nådd ett av sine tre mål. Og gleden er enorm. Det er neppe mange andre som hadde jublet like mye for samme beskjed. Men kanskje nettopp derfor er det viktig at vi alle lærer å sette pris på de små seierne i hverdagen som vi alle opplever inn mellom.

Gå til neste side for å se hva Ben Sunderman jubler for og hvilket av målene sine han har nådd!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær