mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne fyren utførte noe som gjør at han aldri kan ligge med...

Denne fyren utførte noe som gjør at han aldri kan ligge med en kvinne igjen. Ser du hva?

samkvem

Denne fyren lot kompleksene sine gå litt over styr. Ettersom han mente at utstyret ikke stod i stil med resten av kroppen, valgte han å gjøre visse inngrep. Men det er meget mulig at han tok litt hardt i. For nå viser seg at resultatet ble litt større enn han egentlig hadde planlagt. Til dere som vurderer det samme. Det å gå inn til en plastisk kirurg å si «Supersize me» er kanskje ikke noen god ide. For det viser seg at det er grenser for hva damene synes er ønskelig også.

Gå til neste side for å se konsekvensene av denne plastiske operasjonen. Supersize er ikke forbokstaven engang..

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær