fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noAdvarsel: Syntetisk marijuana som gir permanente hjerneskader kan være i omløp!

Advarsel: Syntetisk marijuana som gir permanente hjerneskader kan være i omløp!

syntetiskm

Amerikanske myndigheter går nå ut og advarer mot et såkalt syntetisk marijuana som kan gi folk permanente hjerneskader og i flere tilfeller har medført dødsfall. Årsaken til at de går ut med denne advarselen internasjonalt er at dette er blitt solgt over internett og at dette kan ha spredd seg til flere land. Og det har kommet flere rapporter fra Storbritannia den siste tiden om at denne syntetiske marijuanaen har påført skader på brukere der. Derfor er det slett ikke umulig at dette allerede har komt til Norge eller kan være på vei hit.

Det er den syntetiske marijuanaen med navnet Spice som har skadet folk rundt om i USA. Og det kommer nå flere videoer av personer som har tatt dette rusmiddelet. Og brukerne fremstår som zombier som vandrer rundt om i gatene. Og skadene dette kan påføre kroppen og hjernen er betydelige. Advar dine venner mot å bruke syntetiske rusmidler i tiden fremover. Konsekvensene kan bli enorme!

Gå til neste side for å se video av personer som har tatt rusmiddelet Spice og går rundt som zombier!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær