fredag, mai 24, 2024
Hjemindymedia.noHer ser du fremtidens kjæreste, i følge ekspertene. Kjenner du noen evig...

Her ser du fremtidens kjæreste, i følge ekspertene. Kjenner du noen evig single som blir glade nå?

Fremtiden vil bringe med seg helt andre samlivsformer enn det som er vanlig i dag. Dette påstår futurist Ian Pearson. Det menneskene har mulighet til å oppleve i dagens samfunn er ingenting i forhold til hva vi kan få til i fremtiden. Ved å koble vårt eget nervesystem opp  til robotkjærester så kan vi sanse og oppleve ting som vi ikke er i nærheten av i nåtiden.

– Det vil være mulig å gjenspille fysiske opplevelser, få orgasme på bestilling og til og med oppleve et kjønnskifte uten å utføre det rent fysisk. Opplevelsene vil ikke ha noen begrensinger. Dette ved hjelp av en ny teknologi som heter «active skin», forteller Pearson.

I følge futuristen kan man koble seg via nervesystemet opp mot alle type visuelle inntrykk som foregår på en skjerm. Vi vil ha robotkjærester som er levende og gi oss samme opplevelser som et menneske kan. Og blir du lei, så kan du bare koble nervesystemet ditt av og du kan ha et vanlig liv igjen.robot2

Du lurer kanskje på når denne teknologien er klar til bruk? Det er faktisk ikke så veldig lenge til. På neste side får du vite når og se hvordan dette fungerer i praksis!

Gå til neste side får å se hvordan dette vil fungere i praksis å få vite når det vil blir klart til bruk for de som er evig single og har gitt opp det andre kjønn!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær