onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noFant ut at kona hadde to elskere. Dumpet henne på direkten mens...

Fant ut at kona hadde to elskere. Dumpet henne på direkten mens han streamet det på internett!

livesending

Når forhold går i vasken så er det lett å la følelsene ta overhånd. Denne fyren fant ut at kona hadde to elskere og tok henne på fersken mens hun chattet med den ene. Da gikk han amok og holdt henne fast mens han slo opp med henne mens webkameraet stod på og streamet hele hendelsen ut til publikum på internett. Og etter det har videoen spredd seg som ild i tørt gress. Det gjorde det ikke bedre at hen skjelte henne ut i fem minutter sammenhengende heller for så vidt.

Her er videoen. La oss håpe at noen av oss slipper å komme i samme situasjon, for dette ble stygt:

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær