fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noTom bensintank på bilen? Slik knabber du drivstoff fra andre kjøretøy på...

Tom bensintank på bilen? Slik knabber du drivstoff fra andre kjøretøy på en enkel måte….

stjel

Nå er det vel ikke slik at så mange av dere faktisk klikket seg inn på denne artikkelen fordi dere faktisk har planer om å stjele bensin fra noen. For dere som gjorde det, så er dere herved advart om at dette er straffbart og bryter med norsk lov. Og sikkert i de fleste andre land også. Uansett, denne fyren ble fikk sin bensintank tappet flere ganger. Og han ble etter hvert såpass sur at han bestemte seg for å teste selv hvor enkelt det var. Og det viste seg å være litt for enkelt…

Gå til neste side for å se hvor lett det er for noen å tømme bensintanken din!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær