onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noVil du se ut om The Rock? Se han snakke om treningsprogrammet...

Vil du se ut om The Rock? Se han snakke om treningsprogrammet og dietten kjendisen har sverget til i årevis.

therock
For å få resultatene The Rock har jobbet for, så ligger det mye trening og et ekstremt kosthold bak. Han har et fast opplegg for trening. Dette inneholder overraskende mye cardio. Videre spiser han enorme mengder fisk.

The Rock sverger til fisk. Mye fisk, og fisk som det svømmer mye av i norsk farvann. Faktisk spiser han 373 kilo torsk per år. Med andre ord over en kilo om dagen. Ganske dramatisk med andre ord. For å unngå å legge på seg med enorme matmengder, så er det også et sykt hardt treningsopplegg.

For å se videoen der The Rock forteller om treninghverdagen og for å se treningsopplegget i detalj, gå til neste side.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær