onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noDenne mannen satte seg fast i en lekebil på grunn av alkohol....

Denne mannen satte seg fast i en lekebil på grunn av alkohol. Kjenner du noen som gjør slikt regelmessig?

lekebil

Har du noen gang blitt så full at du har satt deg fast i en lekebil? Ikke? Men det er godt mulig at du har gjort noe lignende i alkoholpåvirket tilstand. Og vi kjenner alle en venn eller ti som har rotet seg bort i mange verre situasjoner enn dette. Men denne videoen er hysterisk morsom. Å se han streve for å komme seg løs uten å klare det, er faktisk helt priceless. Og hvem vet, kanskje kommer brannvesenet for å redde han eller noe. Eller så sitter han der enda. Alt på grunn av alkohol.

Gå til neste side for å se denne mannen prøve å kjøre en lekebil og deretter sette seg fast og aldri mer komme seg løs!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær