fredag, april 12, 2024
Hjemindymedia.noDen nye Independence Day traileren er ute. Og den tidligere kjempesuksessen skuffer...

Den nye Independence Day traileren er ute. Og den tidligere kjempesuksessen skuffer ikke denne gangen heller!

indep

Den nye Independence Day traileren er nettopp kommet. Og del to av kassasuksessen med Will Smith i hovedrollen ser ikke ut til å skuffe. Men selv er Smith byttet ut med Liam Hemsworth fra Hunger Games. Og det trengs en tungvekter, for romvesenene er lyn forbanna fra sist gang, og går hardt til verks rett fra starten. Og de virker som de har installert Norton Antivirus denne gangen, så å ødelegge romskipet med en infisert disk kommer man ingen vei med ser det ut til. Så dette kan bli en gyser og en publikumsmagnet.

Gå til neste side for å se den nye traileren for Independence Day Resurgence.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær