søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noDenne russiske musikkvideoen får garantert 18-års grense i Norge. Hva i søren...

Denne russiske musikkvideoen får garantert 18-års grense i Norge. Hva i søren er det som skjer?

russisk

Russere er hyggelige folk. Det er det ingen tvil om. Men denne musikkvideoen tar faktisk kaka. Den har fått navnet «My D**k is big» og har ellers en tekst og filmatisk fremstilling som kanskje ikke er for de yngste og sarteste av oss. Det er nok lett å anta at denne hadde blitt sensurert og gitt 18-års grense i Norge. Ellers er det både flinke dansere, og en fyr med meget god selvtillit og som kan å skryte om størrelsen på utstyret sitt i denne flotte filmen. Men det er jammen ikke lett å la være å se videoen.

Gå til neste side for å se en video du neppe klarer å la være å se ferdig!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær