søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noKjenner du noen som er glad i poteter? Denne poteten auksjoneres nå...

Kjenner du noen som er glad i poteter? Denne poteten auksjoneres nå bort på internett.

potet

Denne poteten auksjoneres nå bort på internett, og interessen er svært stigende. Mye av grunnen er at folk har mulighet for å kommentere dette flotte matproduktet. Og det er veldig mange som har spørsmål om både størrelse, lengde og smak. Til orientering så er dette en søtpotet, så smaken er litt spesiell.

Interessen for poteter på internett viser seg å være overraskende stor, og kan føre til mer spørsmål og diskusjon enn man skulle tro. De fleste har jo poteter til middag, så man skulle tro at de fleste hadde en viss basiskunnskap. Men det viser seg at det er veldig mange som har meget intrikate spørsmål om denne poteten. Men det er vel positivt at folk bryr seg om hva de putter i kroppen. Poteten har enda ikke fått inn så mange bud, prisen får du vite på neste side. Der får du også se kommentarfeltet til denne potetauksjonen.

Gå til neste side for å se kommentarfeltet under auksjonen og få vite hva prisen på denne poteten er!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær