onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noNå kan kundene sende inn bilde og få laget en dukke av...

Nå kan kundene sende inn bilde og få laget en dukke av de personene de vil. Årets bursdagsgave?

nydukke

Utvalget i de fleste varegrupper blir bare større og større. Og det er snart ikke grenser for hva man kan få tak i. Nå har det kommet en «mulighet» for å spesialbestille slike dukker som du ser på bildet over basert på et bilde av en person. Man kan også tilpasse vekt, høyde og mål. Litt småcreepy på flere enn en måte. Vi har vel sett slike dukker blitt bestilt i tv-serier som Seinfeld og Californication. Men kanskje ikke av de heltene i seriene akkurat.

Prosessen med å produsere slike dukker er ganske omstendelig. På neste side kan du se hvordan de blir laget og hvilke valg man har i under bestilling. Gå til neste side for å se!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær