onsdag, mai 22, 2024
Hjemindymedia.noNotorisk utro mann har laget bruksanvisning for hvordan man unngår å bli...

Notorisk utro mann har laget bruksanvisning for hvordan man unngår å bli tatt med buksen nede!

serialcheating

En notorisk utro mann fra USA har nå anonymt gitt ut en bok om hvordan man unngår å bli tatt om man er utro. Skal man være utro over tid er det nemlig ganske vanskelig å ikke bli oppdaget, forteller han i en lengre diskusjon på Reddit. Ettersom han ofte skifter elskerinne og at han gjerne har flere i gangen, er det lett at det blir mye aktivitet og lite tid hjemme. Dermed vil alle varsellamper blinke for kjæresten hans. Men han har altså aldri blitt tatt. Og han har nå skrevet bok om sine bravader.

Den notorisk utro mannen har laget følgende oppskrift og huskeliste for hvordan man ikke blir tatt. Skal man lykkes må man følge punktene, sier han:
1. Alltid ha det du trenger i bilen. Tannbørste og full skift av undertøy og eventuelt også skjorter. Da kan man skifte og rengjøre seg dersom man lukter dameparfyme eller annet når man kommer hjem.

2. Ha en konstant unnskyldning for å være borte. Denne må ikke kunne sjekkes på noen måte. Om du du dikter opp en kollega som ikke finnes, så kan det være smart. Eller at du helt fra starten av forholdet har spesielle arbeidstider eller faste treninger eller møter på kveldene. Blir du avhørt, så ikke endre på historien, da blir du avslørt.

3. Betal med kontanter på hotell, middager eller annet. Eller skaff deg et eget betalingskort for dette, slik at du ikke kan tas på pengebruk dersom hun sjekker kontoen din.

4. Ikke kommuniser med elskerinnen på Facebook. Det er å be om å bli tatt. Det er lett å skaffe seg passordet til Facebook dersom man er villig til å bruke litt penger på det. Og det er ofte en sjalu partner villig til. Vær også forsiktig med meldinger på telefonen og lignende. Det beste er å ha en egen telefon, bruke snapchat eller en sms-app med hemmelig innboks.

5. Husk at en mistenksom kjæreste er villig til gjøre alt for å skaffe seg informasjon. Så det må være basisen i all handling.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær