tirsdag, mai 21, 2024
Hjemindymedia.noHusker du den hjemløse mannen som fikk $100? Det viser seg at...

Husker du den hjemløse mannen som fikk $100? Det viser seg at filmen var falsk og at mannen nå er død. Mystisk.

Husker du den hjemløse mannen som fikk $100 av den «snille youtuberen» Josh Paler Lin? Nå viser det seg at hele videoen var falsk og regissert. Den har vært en gullgruve for Lin med over 40 millioner visninger. I etterkant av filmen fikk den hjemløse enorm sympati og det ble startet en innsamlingsaksjon der det kom inn over $150 000. Etter innsamlingsaksjonen ble plutselig den hjemløse funnet død i et smug. Dødårsaken var alkoholforgiftning.

Mange synes det er merkelig at en mann som har vært alkoholiker i flere tiår plutselig dør av forgiftning rett før han skal få en slik pengesum. Tross alt var han en langvarig alkoholiker som hadde sine rutiner, ikke en fjortis på grøftefyll. Det viser seg i ettertid at Lin har prøvd å kreve $20 000 av pengene som ble samlet inn for å dekke sine utgifter ved å «ta seg av han». Videre har den hjemløse aldri mottatt pengene fra Lin. Youtuberen har valgt å beholde de etter den hjemløse døde under mistenkelige omstendigheter. Er Lin innblandet? Dette er det flere som spør seg nå.

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær