mandag, april 22, 2024
Hjemindymedia.noTvang kjæresten til å spise kun tunfisk for å få samme rumpe...

Tvang kjæresten til å spise kun tunfisk for å få samme rumpe som Kim Kardashian!

tuna

Mohammed Anwaar, 27, from Sheffield, var ikke helt fornøyd med hvordan kjæresten så ut. Og det er sikkert mange som er i samme båt. Men denne sympatiske fyren gjorde noe med saken som kanskje var et par hakk over streken. Han tvang nemlig sin tre år eldre kjæreste til å trene fire timer per dag og gå på en diett som bestod kun av tunfisk. Alt dette fordi han ville at hun skulle bli lik Kim Kardashian. Når du ser bildet av kjæresten, så skal det kanskje mer enn tunfisk til. Men med litt hårfarge og solarium så mente han at dette ikke var en umulig oppgave. Problemet med konseptet var at tre år eldre Doherty etter hvert ble lei av tunfisk. Og etter hvert ble historien litt mer en stakkars Muhammed hadde planlagt.

Gå til neste side for å se resultatet av dette elleville tvangseksperimentet!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær