onsdag, juni 12, 2024
Hjemindymedia.noDen anonyme kunstneren "Wanksy" står nå frem. Han maler mannlige kjønnsorgan rundt...

Den anonyme kunstneren «Wanksy» står nå frem. Han maler mannlige kjønnsorgan rundt hull i veien..

wanksy

Den anonyme kunstneren «Wanksy» står nå frem i en video. Han er blitt kjent for å male mannlige kjønnsorgan rundt hull i asfalten på veier rundt om kring. Av denne grunn er han blitt veldig populær, ettersom kommunen ofte er raske med å fikse veien når slike kunstverk står til offentlig skue for alle forbipasserende. Det er knapt en vei med hull igjen i hele området der han har vært på ferde.

Nå står altså den populære kunstneren frem i en video og forteller om karrieren til nå. Det er vel ellers unødvendig å fortelle at han har etterlignet navnet til den mer kjente «Banksy» som også er anonym og maler på tilfeldige steder.

Gå til neste side for å se intervjuet med Wanksy for høre om kunststrategien hans. Det er faktisk hysterisk morsomt å høre på alt han har å fortelle!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær