søndag, juli 21, 2024
Hjemindymedia.noVi bruker 9 minutter på denne siden per besøk. Kjenner du noen...

Vi bruker 9 minutter på denne siden per besøk. Kjenner du noen som drar opp snittet?

hval3

Denne populære voksensiden har etter hvert fått statistikker på det meste. Nå kommer de ut med oversikt for hvor mye tid hver besøkende bruker på hver film. Snittet per film er 9 minutter og 20 sekunder. I oversikten får man nå vite hvilken kategorier filmene blir avsluttet før tiden og hvilke kategorier man ser lenger enn 9 minutter og 20 sekunder. Det er faktisk ganske overraskende hvilken kategori som kommer dårligst ut. Vi er ganske sikre på at du ikke klarer å gjette det for å si det slik. Og det er ett par overraskelser på topplisten også.

Klarer du å gjette dette på forhånd, så er du trolig en person som bør komme deg mer ut i frisk luft.

Gå til neste side for å se hvilke kategorier voksenfilmene blir sett lengst!

RELATERTE ARTIKLER

Mest populær